Antalya’nın köklü restoranı Antalya Balıkevi Şubat 2019 yılında Mimar Özge Kadıoğlu tarafından devir alınarak yeni bir bakış açısıyla “YENİDEN” sloganıyla hayat buldu. Köklü restoran geleneksel ve dünya mutfaklarından olan seçkin lezzetleri, özgün konukseverliği ile dünya standartlarında misafirlerine sunuyor.
Aynı zamanda keşfedilmemiş olanı keşfetmeyi seven ve keşfettiğini mutluluk ile deneyerek misafirleri ile paylaşan bir balık restoranı olarak dikkat çeken Antalya Balık’ın sahibi Mimar Özge Kadıoğlu, 2019 yılında Antalya’nın en köklü ve en özel restoranlarından biri olan Antalya Balıkevi’ni devir alarak gastronomi dünyasına adım attığını söyledi. Evli ve iki çocuk annesi olan Özge Kadıoğlu’nun amacı, deniz kokan lezzetler ile Antalya’ya kaliteli bir imza bırakmak… İç mekân tasarımını, mimari dokunuşlar ile renklendirerek, Antalya Balık’ın her köşesinde görsel bir zevk sunmayı amaçladıklarını söyleyen Kadıoğlu’nun hikayesi ise şöyle;
“1998 yılında Gazi Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldum. 2001 yılında Antalya’ya yerleşerek, 18 yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü’nde mimar olarak Antalya’nın ve bölgenin kültürel mirasının gelecek nesillere aktarılabilmesi için etkin çalışmalar yaptım. 21 yıllık meslek hayatımdan sonra, 2019 yılında Antalya’nın en köklü restoranlarından biri olan Antalya Balıkevi’ni devir alarak gastronomi dünyasına adım attım. Evli ve iki çocuk annesiyim. Amacım deniz kokan lezzetler ile Antalya’ya kaliteli bir imza bırakmak”
Antalya Balıkevi’nde büyülü bir ortamda yemek yenilebileceğini söyleyen Özge Kadıoğlu, “Diğer taraftan özel günlerinizde VIP bölümdeki atmosferin tadını çıkarabilir, dostlarınız ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Antalya Balıkevi, onu tanımak ve lezzetlerini keşfetmek isteyenler için yeşilin tonlarını, denizin mavisini kendisine doğal fon edinmiştir” dedi.